Mielen­terveyden ensihoito Luottamuksellista ensiapua etäkontaktilla

Kättely • Ote-klinikka

Ensiapua etänä mielenterveys­ongelmiin

Mielenterveyden ensihoito on Ote-klinikan etäpalvelu, josta saat helposti keskusteluapua vaikeisiin elämän­vaiheisiin sekä mielenterveys- ja riippuvuus­haasteisiin. Ensihoitoa voi saada etäyhteyksien avulla kaikkialle Suomeen. Klinikkamme on sosiaali- ja terveys­palveluiden yksityinen palvelun­tuottaja Varsinais-Suomesta.
Ensihoitoa on saatavilla vain etäpalveluna. Sitä ei ole saatavilla lähipalveluna.

Apua ilman lääkärin lähetettä

Tarjoamme luottamuksellista ja kunnioittavaa mielenterveyden ensihoitoa ilman lääkärin lähetettä. Ensihoitoa annetaan etäyhteyden avulla, joten voit tulla asiakkaaksemme kaikkialta Suomesta.

Ensihoidon tarkoituksena on tarjota Sinulle ensihetken tukea vaikeaan tilanteeseen. Haasteet voivat liittyä ahdistuneisuuteen, masentuneisuuteen, stressiin, työuupumukseen, suruun, traumaan tai riippuvuuksiin.

Etäkäynti • Ote-klinikka

Etäkäynnin kesto 30 minuuttia

Etäkäynnin kesto on 30 minuuttia. Yksi käynti voi riittää tai niitä voidaan järjestää useampia tarpeesi mukaan. Käyntien aikana annamme Sinulle halutessasi myös jatkohoito­suosituksen. Varmistamme, että Sinulla on tieto missä voit jatkaa ongelmallisen tilanteesi purkua ensihoidon jälkeen.
Asiantuntevaa apua • Ote-klinikka

Asiantuntevaa apua

Mielenterveyden ensihoitopalvelua Ote-klinikalla tarjoavat terveydenhuollon korkeakoulutetut ammattilaiset, joilla on terapeuttista menetelmäosaamista ja psykoterapian pohjaopinnot.

Näin pääset mielenterveyden ensihoitoon

Ensihoitoon pääset
varaamalla ajan kohdasta Mielenterveyden ensihoito, etäkontakti. Mielenterveyden ensihoito­palvelusta ei tehdä Kanta-merkintöjä.
On tärkeää huomata,
että vaikka mielen­terveyden ensihoito­palvelu voi tarjota uusia ratkaisuja, se ei välttämättä sovellu kaikille tai kaikkiin tilanteisiin. Joissakin tapauksissa, kuten vakavissa mielen­terveyden häiriöissä tai pitkittyneissä ongelmissa, pitkä­kestoisempi terapia, erikois­sairaanhoito tai perus­terveydenhuolto voi olla parempi vaihtoehto.
Asiantuntijamme

Sakari Tiitta
sairaanhoitaja, psykoterapian pohjaopinnot, Asahi-ohjaaja

Tytti Roiha
sairaanhoitaja, psykoterapian pohjaopinnot, Asahi-ohjaaja, integratiivisen psykoterapian opiskelija

Katja Rantanen
sairaanhoitaja, psykoterapian pohjaopinnot, lyhytterapeutti, Asahi-ohjaaja, kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapiaopiskelija

Vastaanottohuone • Ote-klinikka
Suomalaista palvelua, finländsk service • Ote-klinikka
Vastaanotolla on käytössä Potilasasiamies.fi • Ote-klinikka
Yhteiskunnallinen yritys® – Vastuuna yhteinen hyvä! • Ote-klinikka
FINSC • Ote-klinikka
Luotettava Kumppani • Ote-klinikka
SHQS laaduntunnustus – Labquality • Ote-klinikka
Ote-klinikka

Ota yhteyttä, kun sinulle sopii

    Ethän kirjoita lomakkeeseen henkilö­kohtaisia tietoja, kuten sosiaali­turva­tunnusta tai tietoja terveyden­tilastasi.
    Ota yhteyttä